top of page

Individuele begeleiding

Iedereen ervaart een verslaving op een andere manier waardoor ik het belangrijk vind om individueel te werken. Een begeleidingstraject om te stoppen met roken bestaat uit 5 tot 8 sessies. Deze sessies zullen opbouwend en persoonsgebonden zijn.

Omwille van covid is het ook mogelijk om online een begeleiding op te starten. 

Vlek_edited_edited_edited.png

Het traject

Tijdens het eerste intakegesprek tracht ik zoveel mogelijk informatie te bekomen rond uw huidig gedrag en eventuele voorbije stoppogingen. Op deze manier krijg ik een inzicht van uw situatie waardoor ik u zo goed mogelijk kan helpen. Op basis van dit gesprek kunnen we verdere stappen ondernemen. Een eerste intakegesprek duurt +/- 1 uur.

 

 

In de volgende sessies overlopen we eerst de voorbijgaande periode. Afhankelijk hiervan kan ik u nog extra tips en tricks geven. Vervolgens gaan we verder met gedragsverandering en stellen we samen een haalbaar plan op. We bespreken de mogelijke methoden en ondersteunende hulpmiddelen die voor u kunnen bijdragen tot een succesvolle stoppoging. Deze sessies variëren tussen 15 à 45 minuten afhankelijk waar u zich in het traject bevindt.

U hebt geen doorverwijzing nodig om een begeleiding op te starten. Indien u wenst, kan ik steeds uw huisarts of specialist op de hoogte brengen van uw traject.

 

 

Breng tijdens het eerste intakegesprek uw identiteitskaart en een kleefbriefje van de mutualiteit mee.

 

 

Bent u een werkgever of organisatie en kan (informatie rond) rookstopbegeleiding een meerwaarde bieden? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vlek_edited_edited_edited.png
Schermopname (438)_edited_edited.png
bottom of page